"Deeenisss! Bai, Capitaneee!" Faza absolut geniala la meciul Stelei, cu Becali la loja si Alibec pe teren. Ce i-a strigat patronul

"Deeenisss! Bai, Capitaneee!" Faza absolut geniala la meciul Stelei, cu Becali la loja si Alibec pe teren. Ce i-a strigat patronul

In culmea fericirii dupa ce i-a luat pe Nedelcu si Benzar de la Viitorul, lui Becali i s-a mai dus din entuziasm dupa ce Steaua a remizat cu CSM Iasi, scor 1-1. Totusi, acesta e sigur: "Tot noi o sa luam campionatul", spune el.

Becali a fost insotit la loja la meciul FCSB - CSM Iasi de ultimele achizitii. Dragos Nedelcu si Romario Benzar i-au tinut companie in prima lor zi ca jucatori ai formatiei ros-albastre.

Patronul a rezolvat transferurile celor doi jucatori de la Viitorul in jurul orei 18:00, iar la 21:00 era deja la stadion alaturi de ei. La un moment dat, echipa Stelei a iesit si ea pe gazon.

Din inaltul tribunei, a inceput sa se auda: "Denis! Bai, Denis! Capitane!". Vizibil fericit, Gigi Becali i-a prezentat pe Nedelcu si Benzar de la loja, Alibec amuzandu-se de pe gazon.

"Si Benzar unde e?!", i-a strigat Alibec patronului, moment in care Becali s-a intors si l-a tras catre el si pe Romario Benzar, strigand inca o data: "Bai, Denis".

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost atins pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România. Ce spune Florin Cîțu
BRAT

Modifică setările cookies