"Declaratiile lui Becali vin din sfera amuzamentului". Fanii Petrolului vorbesc despre planul de rezerva al acestuia, ultrasii s-ar opune venirii sale

"Declaratiile lui Becali vin din sfera amuzamentului". Fanii Petrolului vorbesc despre planul de rezerva al acestuia, ultrasii s-ar opune venirii sale

Aflat in conflict cu CSA si MApN, Gigi Becali a anuntat ca e dispus sa lase echipa pe care a finantat-o in ultimul deceniu si cu care a castigat mai multe titluri ale Ligii I. Latifundiarul din Pipera a spus ca este tentat de Petrolul, echipa care joaca pe un stadion modern si care are parte de sprijin din partea fanilor.

Becali a afirmat in conferinta de presa sustinut marti, in care a prezentat mai multe acte care, spune el, dovedesc faptul ca preluarea Stelei s-a facut cu acordul si semnaturile tuturor generalilor CSA, ca are si un plan de rezerva. Afaceristul a spus ca e dispus sa lase echipa pe mainile Armatei si sa investeasca mai departe la un alt club din Liga I.

Latifundiarul din Pipera a spus ca, dupa ce isi va lua cele 10 milioane de euro de la Steaua, s-ar putea muta la o alta echipa: "Iau 8 jucatori, iau si mai multi juniori si plec in alta parte. Si cu asta basta", a spus Becali.

Pentru Becali, una dintre echipele cele mai interesante este Petrolul, formatie care beneficiaza de un stadion modern, dar si de o masa de suporteri care incurajeaza echipa la toate meciurile.

"Petrolul imi place, e si aproape de Bucuresti, e o varianta", a spus Becali.

Totusi, pentru Becali, preluarea Petrolului se poate dovedi a fi una dificila. Desi patronul actual al formatiei, Dan Capra, a spus ca ar fi dispus sa lase echipa, fanii de pe Ilie Oana se impotrivesc acestui scenariu.

"Nu stiu cat de bine primit ar fi, pentru ca exista o masa importanta de suporteri care nu-l agreeaza. Majoritatea suporterilor este mai mult decat, hai sa spun, circumspecta la o asemenea miscare si nu cred ca multi ar avea o atitudine buna.

La momentul actual, cei mai multi dintre suporteri nu sunt foarte entuziasmati, dar este o chestiune care tine strict de patron", a spus Octav Preda, unul dintre liderii suporterilor, la Digisport.

Preda spune ca declaratiile lui Becali sunt oricum unele "fanteziste". Totusi, acesta crede ca sosirea unui nou finantator ar reprezenta o sansa importanta, avand in vedere actuala situatie in care se regaseste clubul.

"Patronul s-a aratat interesat, accepta orice negociere pentru vanzarea clubului. Se şstie ca patronul Petrolului nu are o situatie extraordinara si ca este deschis unei asemenea tranzactii, pentru o suma de bani pe care o considera normala, mai ales ca suporterii nu-l mai agreeaza.

Daca patronul decide sa vanda si ii convine un pret, parerea suporterilor este consultativa.

Dar asta nu are nimic de-a face cu declaratiile fanteziste ale domnului Becali. Daca voiau sa se intalneasca, se puteau intalni de o mie de ori pana acum. Ce spune domnul Becali se inscrie in sfera amuzamentului", a mai precizat Octav Preda.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies