Declaratiile despre Ivanov l-au bagat la belea! Vezi ce amenda risca Becali!

Autor: Sport.ro
Luni 15 Februarie 2010, 16:14
Declaratiile despre Ivanov l-au bagat la belea! Vezi ce amenda risca Becali!

"Ivanov nu vine la Steaua pentru ca e GAY" a fost declaratia pentru care Gigi Becali poate plati 8000 de RON.

Gigi Becali a intrat din nou in atentia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, din cauza declaratiilor pe care acesta le-a facut la adresa fotbalistului bulgar Ivan Ivanov. Ar fi petru a treia oara cand Becali primeste amenda pentru discriminare.

"Nici daca se desfiinteaza Steaua nu iau un homosexual la echipa. Zvonurile sunt zvonuri...Poate e minciuna ca e homosexual. Dar daca e adevarat? Decat cu un gay, mai bine jucam cu un junior" spunea Becali zilele trecute.

Istvan Haller, membru CNCD, a declarat pentru realitatea.net ca patronul Stelei risca o amenda uriasa.  "Domnul Becali se afla la o a treia astfel de abatere. Acum asteptam sa primim o petitie din partea unei organizatii, pentru a vedea ce masuri vom lua. El a mai primit doua amenzi din partea noastra, una cand a jignit femeiele, trimitandu-le pe centura si la cratita, iar a doua cand a facut referire la apartenenta etnica a suporterilor echipei Rapid" a spus Haller.

Becali a primit deja 1000 de lei amenda pentru declaratiile despre Rapid, iar acum risca sa primeasca chiar amenda maxima, de 8.000 de lei.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT