Declaratie INCREDIBILA a lui Trica pe stadionul Stelei: "Jucati cu Chiajna, cu Voluntari. Noi mergem in campionatul Ungariei!"

Declaratie INCREDIBILA a lui Trica pe stadionul Stelei: "Jucati cu Chiajna, cu Voluntari. Noi mergem in campionatul Ungariei!"

CFR a fost aproape sa produca surpriza pe terenul Stelei. Tucudean a inscris pe final, iar Galca si-a castigat inca o saptamana de liniste.

La finalul meciului, antrenorul CFR-ului, Trica, a vorbit despre situatia dramatica a echipei lui. Nervos, Trica a anuntat ca suporterii rivalelor nu trebuie sa se bucure de caderea CFR-ului. 'Derby-urile din sezonul viitor ar putea sa se joace impotriva Chiajnei sau a Voluntariului', anunta Trica.

"Echipa asta nu trebuie sa moara. Cu cine o sa jucati derby-urile? Cu Chiajna, cu Voluntari? Jucati cu echipele astea, noi mergem in campionatul Ungariei", a spus Trica.

Antrenorul a comentat si motivele care au dus la depunctarea CFR-ului. Trica ii invinuieste pe fotbalistii care au cerut bani fara sa reuseasca vreo performanta in Gruia.

"Doua dusuri au facut unii pe la Cluj si si-au luat sute de mii de euro. Din cauza asta ne-au luat noua 24 de puncte!", a acuzat Trica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 6 martie. 820.931 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus până în prezent
BRAT

Modifică setările cookies