Liga 1

Declarația etapei după Chindia - Clinceni: ”Mi-a furat șunca din fasole!”

Chindia Târgoviște și Academica Clinceni și-au împărțit punctele, în duelul din etapa a șasea, 2-2. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 21:10
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 21:39

Chindia a scăpat printre degete victoria, fiind egalată în al treilea minut al prelungirilor. Daniel Florea, atacantul gazdelor, a oferit declarația etapei, după duel, facând legătură cu Cascini, mijlocașul de la Clinceni, adus de la Botoșani, care a reușit o dublă.

"Ca să fac o glumă, am privit cum mi-a furat Cascini șunca din fasole. Ce mai putem să zicem? Asta e, o luăm ca atare, e o lecție din care să învățăm, iar pe viitor trebuie să arătăm mai multă experiență, pentru că suntem o echipă aflată la al treilea an în Liga 1 și, când ai 2-1 în minutul 90, nu trebuie să îți scape printre degete cele 3 puncte. 

Unii jucători au fost apostrofați în vestiar, nu e un sentiment prea plăcut, dar cine nu muncește nu greșește. E important să învățăm ceva din finalul acesta de joc, iar pe viitor să și jucăm acele ultime minute, nu doar să așteptăm adversarul.

Dacă ne-am fi păstrat același joc, noi am fi avut cele 3 puncte. A fost o reeditare a meciului trecut, de la Craiova, unde am intrat destul de târziu în joc, dar era cumva normal ca motivația și determinarea lor să fie mai mare decât a noastră, nu aveau niciun punct, nu aveau ce pierde.

Ne-au plecat câțiva jucători importanți, iar acum începe să se lege din nou filosofia ș mentalitatea de care am dat dovadă în sezonul trecut și sunt convins că, pe viitor, vom artăta din ce în ce mai bine", a explicat Daniel Florea. la DigiSport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies