George Gaman faza controversata fc botosani - fcsb Sebastian Mailat Superliga

GALERIE FOTO Decizie controversată a lui George Găman în FC Botoșani - FCSB! A validat golul gazdelor, deși faza a fost precedată de un fault

FC Botoșani - FCSB, restanța din etapa a șasea a Superligii, s-a jucat joi, de Ziua Națională a României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 20:11
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 20:21

În minutul 13 al partidei de la Botoșani, Sebastian Mailat a deschis scorul pentru gazde, cu un șut spectaculos din marginea careului. 

Reușita fotbalistului de la FC Botoșani a fost precedată de un posibil fault al lui Sadiku asupra lui Andrea Compagno. George Găman a fost chemat pentru a consulta arbitrajul VAR, iar acesta a validat golul, chiar dacă reluările au arătat destul de clar acțiunea nepotrivită a jucătorului moldovenilor. 

FC Botoșani - FCSB | Decizie controversată a lui George Găman

După deschiderea scorului datorită reușitei lui Sebastian Mailat, partida a fost întreruptă pentru câteva minute, deoarece George Găman a fost chemat la margine pentru a consulta arbitrajul VAR.

Arbitrul a revăzut faza care a precedat golul moldovenilor, adică acțiunea lui Sadiku asupra lui Compagno, când l-a pus la pământ pe atacantul vicecampioanei României.

În urma acestui fault, Sadiku a recuperat balonul și i-a pasat lui Victor Dican, iar acesta, mai departe lui Sebastian Mailat, care a marcat primul gol al reprizei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!