Nicolae Dica FCSB Florin Lovin Gigi Becali Superliga

Decizia lui Nicolae Dică de a reveni la FCSB, criticată de un fost coleg: "E de neînțeles, e trist!"

Nicolae Dică (42 de ani) a acceptat la finalul lunii trecute oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB și l-a înlocui pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 23:34
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 23:34

Dică a explicat că a găsit un Gigi Becali schimbat și nu se teme de posibilele imixtiuni ale patronului, în ciuda experienței din precedentul mandat de la FCSB.

Florin Lovin nu înțelege decizia lui Nicolae Dică de a reveni la FCSB

Florin Lovin (40 de ani), fostul coleg al lui Nicolae Dică la FCSB, spune că nu înțelege decizia antrenorului de a lucra din nou alături de Gigi Becali, având în vedere modul patronului de a lucra.

"Venirea lui Dică se poate încadra doar la faptul că vrei să demonstrezi ceva în meseria asta. Totuși, e de neînțeles. Chiar mă gândeam înainte să îl pună pe Dică ce ar fi fost să-l refuze toți antrenorii pe Gigi Becali vreo săptămână? Să-i spună toți că nu pot lucra cu el. Se pare că nu s-a întâmplat. Pentru mine e un pic trist.

De ce e trist? De cinci ani, fiecare antrenor care semnează cu FCSB merge acolo cu impresia că îl va schimba pe Gigi Becali. Cine nu își face un scop din asta, probabil are un mandat mai lung. Dar când te duci cu gândul ăsta, trebuie să te ajute rezultatele. E clar că Gigi Becali nu va renunța la stilul său, dar când ți-ai ales meseria asta, vrei să o practici", a spus Florin Lovin, la Digisport.

De la revenirea la FCSB, Nicolae Dică a strâns patru meciuri, înregistrând două victorii și două remize.

Joi, de la 20:30, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO, Dică va avea ocazia de a o califica pe FCSB în play-off-ul Conference League, în urma returului cu DAC Dunajska Streda (1-0, în tur).

Modifică setările cookies