Decizia care poate schimba fotbalul romanesc! Astazi se discuta in Comitetul Executiv propunerea lui Hagi din urma cu doi ani: banii pentru salarii, opriti din drepturile TV

Gino Iorgulescu comitetul executiv Narcis Raducan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2015, 09:10
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2015, 11:53

Astazi, incepand cu ora 12:00, are loc sedinta Comitetului Executiv din cadrul FRF.

Unul dintre subiectele care se vor discuta astazi in sedinta Comitetului Executiv este legat de posibilitatea ca pe viitor cluburile din Liga I sa fie obligate sa blocheze o suma din drepturile TV pentru garantarea fondului de salarii pentru jucatori.

Este o idee mai veche, propusa de Gica Hagi in urma cu doi ani si respinsa din start de fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

De data aceasta, mai multe cluburi din Liga I spun ca sunt interesate de propunere si ca acesta poate fi un pas important in incercarea de a readuce la viata fotbalul romanesc.

"Ideea nu e rea, dar nu stiu cata lume o sa fie de acord cu asta. De exemplu, la noi, salariile reprezinta cam 70% din drepturile TV. In mod normal, eu as fi de acord cu asta, pentru ca asa ne-am securiza salariile catre jucatori si staff. Ar ajuta pe toata lumea chestiunea asta, dar trebuie discutat pe marginea acestui subiect", a spus presedintele Pandurilor, Narcis Raducan, pentru Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, si Iuliu Muresan de la CFR s-a aratat interesat de propunere. In schimb, Florin Prunea, presedinte al clubului CSMS Iasi si membru in Comitetul Executiv al FRF, spune ca nu poate vota aceasta initiativa.

TEMELE PE ORDINEA DE ZI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!