Decizia care da peste cap Liga I: "E sigur ca asa se va intampla!" Rapid face un pas mare spre B, CFR se salveaza miraculos

Decizia care da peste cap Liga I: "E sigur ca asa se va intampla!" Rapid face un pas mare spre B, CFR se salveaza miraculos

CFR sta linistita, desi echipa e pe locul 17 in clasament. Urmeaza judecata de la TAS, iar clujenii sunt convinsi ca vor iesi invingatori.

Oficialii CFR-ului sunt linistiti, chiar daca situatia din clasament aduce a "apocalipsa" in Gruia. "Cele 24 de puncte se vor recupera sigur la TAS", e informatia care circula prin club.

Cu punctele recuperate, CFR s-ar putea trezi dintr-o data intr-o situatie fericita. Echipa ar urca pe locul 5, ar ramane sigur in Liga I si ar supravietui astfel insolventei cu banii din drepturile TV.

Insa aceasta veste ar veni ca o adevarata lovitura pentru alte cluburi din Liga I. Clasamentul s-ar da peste cap in zona retrogradarii. Cu CFR Cluj devenita dintr-o data echipa de varful clasamentului, Rapid ar face un pas mare spre Liga a II-a.

Brasov intra la retrogradare. Rapid, la 8 puncte de salvare

Cum ar arata clasamentul cu CFR la +24p:
.................................
12. Concordia 30p
13. FC Brasov 28p
14. U Cluj 26p
15. Gaz Metan 25p
16. Ceahlaul 23p
17. Rapid 22p
18. Otelul 15p

Citeste si:RapidCFR Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies