"De poimaine ma duc la antrenamente!" Jucatorul asteptat abia din vara vine acum sub comanda lui Teja: "Am fost dat afara pentru ca am semnat cu FCSB!"

"De poimaine ma duc la antrenamente!" Jucatorul asteptat abia din vara vine acum sub comanda lui Teja: "Am fost dat afara pentru ca am semnat cu FCSB!"

Astra a decis sa-i rezilieze contractul lui Claudiu Belu.

Jucatorul este de parere ca decizia conducerii are legatura mai mult cu faptul ca acesta a ajuns la un acord cu FCSB decat cu faptul ca si-a criticat sefii pentru neplata salariilor

"Am mers in program cu echipa, era normal, mai aveam contract cu ei, am incercat sa ajut la CFR, din pacate nu s-a putut, a iesit meciul asa cum a iesit si am dat o declaratie dupa meci in numele grupului, o declaratie corecta, iar a doua zi s-a luat decizia de comun acord sa nu mai continuam impreuna. Am zis ca avem inca restanta doua luni si ceva si, in cazul in care vom face din nou 3 luni, probabil se vor intampla din nou aceleasi decizii ale grupului, cum s-au intamplat si inainte de a fi platiti o luna.

Nu am venit eu cu ideea sau nu eu am decis eu sa nu ne antrenam, a fost o decizie a grupului. Nu numai eu nu aveam bani, toata lumea nu avea bani si a fost o decizie luata impreuna. Eu am vorbit cu impresarul meu, care luase legatura cu patronul clubului si au hotarat ca e mai bine asa, decat sa ajungem inca vreo doua luni de zile la alte probleme. Va dati seama ca, in proportie de 90%, are legatură cu faptul ca eu am semnat cu FCSB, pentru ca, daca prelungeam cu Astra si eram in continuare jucatorul lor, probabil nu se ajungea la asemenea discutii", a declarat Claudiu Belu pentru TelekomSport.

Fosta campioana din Giurgiu sustine ca a platit peste un milion de euro in ultima luna din datoriile pe care le avea catre jucatori, lucru la care Belu n-a facut nicio referire in declaratiile de dupa meci. Mai mult, fundasul a spus ca are dificultati sa-si intretina familia din cauza problemelor financiare ale clubului.

Jucatorul a anuntat si ca miercuri se va prezenta la antrenamentele conduse de Teja. "Astazi am semnat rezilierea cu Astra si de poimaine ma duc la antrenamente. Din vara porneste contractul", a declarat Belu pentru DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT