"De poimaine ma duc la antrenamente!" Jucatorul asteptat abia din vara vine acum sub comanda lui Teja: "Am fost dat afara pentru ca am semnat cu FCSB!"

"De poimaine ma duc la antrenamente!" Jucatorul asteptat abia din vara vine acum sub comanda lui Teja: "Am fost dat afara pentru ca am semnat cu FCSB!"

Astra a decis sa-i rezilieze contractul lui Claudiu Belu.

Jucatorul este de parere ca decizia conducerii are legatura mai mult cu faptul ca acesta a ajuns la un acord cu FCSB decat cu faptul ca si-a criticat sefii pentru neplata salariilor

"Am mers in program cu echipa, era normal, mai aveam contract cu ei, am incercat sa ajut la CFR, din pacate nu s-a putut, a iesit meciul asa cum a iesit si am dat o declaratie dupa meci in numele grupului, o declaratie corecta, iar a doua zi s-a luat decizia de comun acord sa nu mai continuam impreuna. Am zis ca avem inca restanta doua luni si ceva si, in cazul in care vom face din nou 3 luni, probabil se vor intampla din nou aceleasi decizii ale grupului, cum s-au intamplat si inainte de a fi platiti o luna.

Nu am venit eu cu ideea sau nu eu am decis eu sa nu ne antrenam, a fost o decizie a grupului. Nu numai eu nu aveam bani, toata lumea nu avea bani si a fost o decizie luata impreuna. Eu am vorbit cu impresarul meu, care luase legatura cu patronul clubului si au hotarat ca e mai bine asa, decat sa ajungem inca vreo doua luni de zile la alte probleme. Va dati seama ca, in proportie de 90%, are legatură cu faptul ca eu am semnat cu FCSB, pentru ca, daca prelungeam cu Astra si eram in continuare jucatorul lor, probabil nu se ajungea la asemenea discutii", a declarat Claudiu Belu pentru TelekomSport.

Fosta campioana din Giurgiu sustine ca a platit peste un milion de euro in ultima luna din datoriile pe care le avea catre jucatori, lucru la care Belu n-a facut nicio referire in declaratiile de dupa meci. Mai mult, fundasul a spus ca are dificultati sa-si intretina familia din cauza problemelor financiare ale clubului.

Jucatorul a anuntat si ca miercuri se va prezenta la antrenamentele conduse de Teja. "Astazi am semnat rezilierea cu Astra si de poimaine ma duc la antrenamente. Din vara porneste contractul", a declarat Belu pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies