Ce spune Hora despre concurenta cu Gnohere! Atacantul a ajuns la 5 GOLURI in 7 meciuri la FCSB si vrea sa devina golgheter. VIDEO

Ioan Hora a marcat din nou in derby-ul cu Craiova pentru FCSB.

Mihai Teja are batai de cap in alegerea atacantului pentru FCSB. Atat Ioan Hora cat si Gnohere au marcat in victoria importanta a ros-albastrilor din derby-ul cu Craiova.

Hora a ajuns la 5 goluri in 7 meciuri, in timp ce Gnohere a ajuns la cota 13 in acest sezon. Francezul a fost rezerva, insa a intrat la pauza si a marcat golul victoriei.

"Ne bucuram ca am reusit sa casigam si speram sa-i prindem pe cei de la CFR. Nu e diferenta mare, dar nici una mica. Cred ca fiecare isi doreste sa marcheze meci de meci, cand intram suntem bucurosi sa o si facem si sa ne ajutam echipa in cele din urma. Nu cred ca cei de la Craiova sunt iesiti din carti, au meci direct cu CFR si speram intr-un rezultat bun al celor de la Craiova. Despre arbitraj sa vorbeasca oficialii, din privinta noastra nu a fost offside, dar important e ca am reusit sa castigam.

Nu ne-a afectat planegerea depusa de Craiova, noi aveam in cap sa castigam ca sa ne apropiem de CFR. Nu stiu daca CFR e mai puternica cu Dan Petrescu, au batut cu 1-0, pana acum au batut cu 2-0. Vedem in meciul direct daca e mai puternica", a spus Hora la finalul partidei.

 

Teja: Mi-e greu sa aleg un atacant!

Antrenorul Mihai Teja spune ca si Rusescu e in forma buna la antrenamente.

"Mi-e greu si mie sa aleg, sunt trei atacanti foarte buni: Hora, Gnohere si Rusescu. E greu sa aleg. Ii vad cum se misca la antrenament. Hora a intrat, a dat gol, Gnohere a intrat si el la fel, determinat. Sper sa inteleaga ca si eu pot sa si gresesc, pentru ca am jucatori cu calitate si e greu sa faci alegeri". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bacalaureat 2020. Când încep probele scrise
BRAT