Ianis Hagi transfer ianis hagi transfer ianis hagi viitorul Superliga

De ce nu s-a rezolvat transferul lui Ianis Hagi la Viitorul: clauza impusa de Fiorentina nu a fost pe placul lui Gica Hagi

Transferul lui Ianis Hagi de la Fiorentina la Viitorul a intrat in impas.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 17:08
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 17:11

Gica Hagi depune toate eforturile pentru a-si recupera fiul de la Fiorentina. Viitorul a anuntat ca este dispusa sa plateasca doua milioane de euro, exact suma pe care a platit-o Fiorentina in 2016, pentru a-l transfera pe Hagi jr. Ulterior, italienii au cerut si un procent dintr-un viitor transfer al jucatorului motivand ca Ianis a beneficiat de pregatirea de la Fiorentina, iar clubul din Firenze are un rol in dezvoltarea lui. Viitorul a anuntat printr-un comunicat oficial ca este de acord si cu aceasta cerinta si lucrurile pareau rezolvate.

Totusi, transferul lui Ianis Hagi nu a fost rezolvat inca. Fiorentina News sustine ca aflat motivul pentru care negocierile au intrat in impas. Potrivit sursei citate, Fiorentina ar dori sa primeasca intre 20 si 25% dintr-un viitor transfer al fotbalistului, iar Gica Hagi considera ca procentul este mult prea mare.

Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina in vara anului 2016 in schimbul a 2 milioane de euro. A jucat doar 48 de minute pentru formatia din Firenze, iar in acest sezon nu a prins nici macar un minut la echipa de seniori. In aceasta perioada, Ianis se antreneaza alaturi de Viitorul, insa daca mutarea nu va fi oficializata jucatorul va reveni la Fiorentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!