Juan Bauza FCU Craiova fcu craiova - fcsb Superliga

De ce nu e Juan Bauza în primul 11 al oltenilor în partida FCU Craiova - FCSB

Sud-americanul a fost lăsat pe banca de rezerve de Nicolo Napoli.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 20:01
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 20:10
  • FCU Craiova - FCSB, meci din etapa a 18-a a Superligii, începe la 21:00, în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. 

Juan Bauza, rezervă în FCU - FCSB

Nicolo Napoli l-a lăsat pe banca de rezerve pe liderul echipei sale, argentinianul Juan Bauza. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a acuzat dureri la o măsea și n-ar fi putut dormi în noaptea de dinaintea meciului, potrivit Gsp.

Sud-americanul din lotul formației lui Adrian Mititelu e unul dintre fotbaliștii din Superliga cu un arsenal tehnic ridicat și cu execuții fine, dar și jucător de ultimă pasă. 

Juan Bauza a devenit în acest an și o țintă pentru patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, care s-a lovit însă de refuzul lui Adrian Mititelu, care a susținut că sud-americanul e netransferabil. 

Recent, fostul jucător al celor de la FCSB, Bănel Nicoliță, și-a exprimat opinia în privința lui Bauza și a spus că argentinianul ar aduce un mare plus calitativ în formația roș-albaștrilor. 

FCU Craiova: R. Popa - R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - G. Ganea, Baeten, Bahassa - A. Chițu 

Rezerve: Gurău - Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu. Antrenor: Nicolo Napoli 

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Oaidă - Cordea, Omrani, Octavian Popescu. Antrenor: Mihai Pintili

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies