Liga 1

De ce a fost demis Stoican după doar o lună de la FCU Craiova? ”Să-l întrebați pe tatăl meu, când o ieși din închisoare”

Flavius Stoican a fost demis de la FCU Craiova după doar o lună, urmând ca în locul său să revină Eugen Trică, cel care a promovat echipa în eșalonul secund

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 19:58
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 20:02

Se pare că oltenii au reziliat contractul cu Stoican după ce acesta nu a respectat niște indicații date de patronul clubului, Adrian Mititelu, aflat în închisoare. Întrebat de motivul demiterii antrenorului, fiul său, Mititelu Jr, nu a vrut să vorbească în numele tatălui său.

Flavius Stoican a rezistat o lună la FCU Craiova: ”Să-l întrebați pe tatăl meu”

”Din moment ce Flavius Stoican a spus că a avut anumite neînţelegeri cu tatăl meu, vreţi să vorbesc în numele tatălui meu? Să-l întrebaţi pe el când o ieşi de la închisoare la anul.

Deocamdată nu pot să vă răspund pentru că a fost alegerea tatălui meu, anumite aspecte, au avut anumite contraziceri şi a ajuns ca mai bine să renunţe”, a spus Mititelu jr., la Telekom Sport.

Trică ar fi al treilea antrenor al lui FCU Craiova din acest sezon, după Adrian Mutu și Flavius Stoican. Echipa este pe locul 13, cu 13 puncte după 14 etape.

Modifică setările cookies