Liga 1

Surpriză pe banca tehnică de la FCU Craiova. Cine a fost anunțat ca nou antrenor al oltenilor 

FCU Craiova a rămas fără antrenor după demiterea lui Flavius Stoican, după meciul din campionat cu Rapid, încheiat la egalitate, 0-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 17:50
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 18:04

Adrian Mititelu a fost nemulțumit că Flavius Stoican nu i-a respectat unele cerințe de ordin tactic în meciul pierdut în Cupa României cu Sepsi OSK, 0-1, și l-a îndepărtat de pe banca tehnică. 

După discuții cu mai mulți antrenori, gruparea din bănie pare să fi ajuns la o înțelegere cu Eugen Trică. Potrivit declarației făcută de Adrian Mititelu Jr. pentru gsp.ro, Eugen Trică urmează să fie anunțat în funcția de tehnician al echipei. 

"Vă pot confirma. Ne-am înțeles cu Trică", a declarat Mititelu Jr., potrivit gsp.ro

Despărțire cu scandal
 

În mai 2021, Eugen Trică a fost dat afară de pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova, după ce echipa a obținut promovarea în Liga 1. 

La momentul respectiv, antrenorul a comentat decizia luată de oficialii craioveni, declarând că este convins că nu se va mai întoarce la FCU. 

"Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipa. Eu nu sunt Napoli, să revin de șapte ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima liga și cu asta s-a terminat", declara Trică la momentul respectiv.

Modifică setările cookies