Șumudică și-a pus rapidiștii în cap! Daniel Pancu, replică acidă pentru antrenor: ”De ce să faci scandal?”

Superliga Daniel Pancu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 09:51
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 10:09

Rapid este aproape de o schimbare de antrenor.

Mihai Iosif nu i-a mulțumit pe șefii Rapidului în acest sezon, fiind la un pas de ratarea playoff-ului, iar Victor Angelescu a demarat deja negocierile pentru un nou antrenor.

Principalul favorit este Adrian Mutu, cu care negoierile au început deja. Marius Șumudică s-a declarat jignit de faptul că ”Briliantul” a fost chemat la masa discuțiilor înaintea sa.

Daniel Pancu susține că la Rapid este nevoie de un antrenor devotat clubului astfel că Adrian Mutu, fost jucător la Dinamo, nu pare soluția ideală. Mutu nu a mai antrenat din toamnă, când a plecat de la FCU Craiova după doar 12 etape în Liga 1. El a fost în tratative cu echipa națională, dar a pierdut postul în fața lui Edward Iordănescu.

Tot Pancu a ales să îl certe pe Marius Șumudică, deoarece consideră că strică atmosfera de la echipă și încearcă să producă scandal între suporteri și club.

Criteriul de bază e competența. La competențe de nivel apropiat, da, alegi un rapidist. Rapid a câștigat cu Lucescu și cu Rednic ultimele două campionate, ce să mai vorbim aici. Sunt prieten cu Adi Mutu, da.

Înveți multe lucruri la nivelul ăsta de jos. Îți dă posibilitatea să greșești. Poți să greșești, înveți multe, îți formezi ochiul la jucători și când vii la echipă cu presiune, cu obiective mari, ai de unde să o apuci. Nu intri în criză. Și eu sunt de acord cu antrenorii care nu ard etapele.

Voi sunteți siguri că Adi Mutu este dinamovist? Era la finala Cupei, cu Borcea, cu toți. Știu că eu am dat gol. Era vopsit în cap. I-a pus cineva să se vopsească. Borcea, cred.

(Șumudică – n.r.) Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo. Influențează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Cand vii și inflamezi, e un derby până la urmă, nu știi.

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo și-a revenit chiar acum. Vor conta și declarațiile astea. Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influențeze opinia publică, suporterii… Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu.

Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism și de respectul față de colegii de breaslă. Eu mă pun în locul lui Miță Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul față de colegii de breaslă”, a declarat Daniel Pancu la Playsport.

Scenarii de calificare ale Rapidului:

  • 9 puncte - Farul obține maxim 2 puncte sau FC Botoșani nu obține puncte;
  • 7 - Farul nu obține puncte; 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!