dan sucu Rapid Superliga

Dan Șucu, implicat financiar la surpriza sezonului din Liga 1: ”Dorește să cumpere mai multe baze”

Dan Șucu, un om important de afaceri, investește la un club din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 13:50
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 14:50

Acesta investește la Rapid, însă doar la copii și juniori. Victor Angelescu a recunsocut că echipa primește sprijin din partea lui Șucu în ceea ce privește bazele de antrenament.

”Dânsul a cumpărat baza pe care o aveam noi închiriată de la Coresi. El doreşte să cumpere mai multe baze din Bucureşti aflate în paragină şi să le transforme în centre de copii şi juniori, în special pentru fotbalul de masă.

  • Dan Șucu, implicat financiar la surpriza sezonului din Liga 1: ”Dorește să cumpere mai multe baze”

Colaborăm cu el. El e şi sponsor la copii şi juniori, avem contract şi suntem în chirie la firma lui. Mi-a şi zis că pe el nu îl interesează echipa mare, e interesat doar de copii şi juniori.

Ambii lui copii erau la o echipă de juniori, Viitorul Noua Generaţie parcă. În momentul în care el a cumpărat baza, echipa asta şi Rapid s-au comasat. Deci, copii lui sunt legitimaţi la Rapid de o săptămână.

Dar nu cred că ăsta e mobilul investiţiei lui. Putea să îi ducă foarte bine la Hagi, la FCSB, la alte şcoli”, a dezvăluit Victor Angelescu, în direct la Gsp.ro. 

În trecut, Dan Șucu, alături de doi acționari ai unor giganți din România, Iulian Stanciu (eMAG) și Florin Talpeș (BitDefender), au încercan să investească la Viitorul, actuala Farul, însă nu au reușit să ajungă la o întelegere cu Gică Hagi.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!