Stranieri

Ce a declarat Șumudică pentru presa turcă despre Olimpiu Moruțan. Cum vedea integrarea românului în echipă 

Marius Șumudică a petrecut mai mulți ani în Turcia, motiv pentru care presa de acolo a dorit să afle părerea tehnicianului despre mutarea lui Moruțan.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 13:35
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 13:39

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray după o lungă serie de negocieri, iar acum internaționalul român este coleg de echipă cu Alexandru Cicâldău, sub comanda lui Fatih Terim. 

Tehnicianul campioanei României a acordat un interviu pentru BeIN Sports Turcia, unde a explicat care este situația lui Moruțan.

"Fatih Terim își dorește să creeze o echipă tânără și dinamică. Moruțan este un jucător care poate crea pericol în orice moment al jocului. Își folosește bine piciorul stâng și este un fotbalist care are capacitatea să facă diferența atunci când are mingea la picior", a explicat Șumudică. 

"Moruțan este un jucător cu mult potențial. Superlig este un campionat foarte bun, dificil. Moruțan are 22 de ani și e la prima lui experiență în străinătate, unde întâlnește o cultură nouă. Cred că va fi unul dintre jucătorii care vor ieși cel mai mult evidență după ce se va adapta. Am încredere în Moruțan", a adăugat acesta.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies