Dan Petrescu CFR Cluj Nelutu Varga Fotbal intern

După muncă și răsplată! Neluțu Varga îi propune un contract uriaș lui Dan Petrescu. Până când vrea să-i prelungească înțelegerea

Dan Petrescu a calificat-o pe CFR Cluj în primăvara europeană, iar această performanță i-ar putea aduce tehnicianului de 54 de ani o prelungire record de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 18:54
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 19:00

Neluțu Varga a susținut că „Bursucul” este singurul antrenor dintre cei care au pregătit-o până acum, care i-a dat siguranța că poate îndepli obiectivele pe care și le-a propus

Dan Petrescu, până în 2029 pe banca CFR-ului!?

Din acest motiv, patronul campioanei CFR a anunțat că ia în calcul să- prelungească înțelegerea cu încă cinci ani, începând cu 2024, atunci când îi expiră contractul. În consecință, Petrescu ar urma să o pregătească pe campioana României până în 2029.

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă despart de Dan. E unicul antrenor care mi-a dat încredere și speranțe pentru a ajunge la obiectivele dorite. El are contract până în 2024, dar are contract cât își dorește el.

Asta avem și noi în obiectiv următoarea perioadă să ne punem la masă să îi prelungim contractul. Sincer vrem să îi prelungim contractul încă cinci ani din 2024”, a spusNeluțu Varga, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!