Dan Petrescu CFR Cluj Superliga Superliga

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria împotriva lui Hermannstadt: „Ei doi nu au fost bine deloc!”

CFR Cluj a câștigat cu 3-2 meciul restant din etapa a șasea cu Hermannstadt.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 21:24

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă despre Andrei Burcă și Yuri Matias, care nu au arătat bine în apărarea ardelenilor în partida restantă cu sibienii.

Totodată, antrenorul de la CFR Cluj a evidențiat și câțiva jucători: Rangelo Janga, Malele și Mario Camora.


„Nu a fost așa agresiv, știam că după pauză e mereu greu. E foarte greu să-i motivezi pe jucători după zile libere. Păcat că primele 20-30 minute eram CFR-ul pe care-l știu eu de cinci ani. După care, am început să le dăm mingi pe care eu nu vreau să le dăm niciodată. Pentru mine, pasele la noi în teren sunt inutile. 

Burcă și Yuri nu au fost bine toată săptămâna și nu au fost bine nici la meci. Și atunci când cei mai buni fundași ai tăi nu sunt bine... 

Mă bucură victoria și că cine a intrat de pe bancă a adus golul victoriei. Le-am zis jucătorilor că cineva de pe bancă va câștiga meciul. Mă bucur că am fost la noi.

Acum, poate sunt nervos. CFR nu are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatul nu se câștigă cu atacanții, ci cu apărarea. Portarul nu a avut nicio vină. Nu avem cum să ne apărăm în halul ăsta dacă avem apărarea asta. 

(n.r. Janga) Acum două zile, trei zile nu era titular, dar mie mi-a plăcut la antrenamente și l-am băgat. Mă bucur și pentru Malele foarte mult, dar îmi pare rău că este suspendat. Are două goluri la rând care au adus victoria. Și Camora a înțeles că nu am putut să-l bag de la început, chiar dacă era supărat. Am remarcat că jucătorii care au intrat, au făcut-o bine”, a spus Dan Petrescu după meci.

FC Hermannstadt - CFR Cluj 2-3

Janga a deschis scorul în minutul 10 și a majorat diferența în minutul 26. Paraschiv a făcut 1-2 (56'), iar Oroian a restabilit egalitatea în partea a doua a meciului (56').

Deac a părăsit suprafața de teren în minutul 66 și i-a făcut loc lui Malele, care a fost decisiv pentru ardeleni. L-a învins pe Letica în minutul 73 și a adus cele trei puncte pentru CFR Cluj.

În următoarea partidă, formația dirijată de Dan Petrescu va primi vizita Chindiei Târgoviște duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30. Hermannstadt va evolua cu Voluntari sâmbătă, 3 decembrie, de la 15:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!