Dan Petrescu plănuiește a cincea lovitură a perioadei de mercato! Pe cine vrea să transfere la CFR Cluj

Dan Petrescu CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:46
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:46

Chiar dacă a bifat patru transferuri în această perioadă de mercato, CFR Cluj vrea să transfere un fotbalist de la o altă echipă din Superligă.

Philip Otele (23 de ani), atacantul nigerian de la UTA Arad, este ținta celor de la CFR Cluj pentru ultima parte a perioadei de mercato. 

Dan Petrescu îl vrea pe Philip Otele de la UTA Arad

Dan Petrescu și-l dorește pe Otele la echipa sa, iar ardelenii pot profita de situația contratuală a jucătorului, care a intrat în ultimele șase luni ale înțelegerii cu UTA, notează AS.ro.

Cinci goluri a marcat Otele pentru cei de la UTA Arad, în 24 de partide, în Superligă și Cupa României. 650.000 de euro este cota de piață a nigerianului, potrivit Transfermarkt.

Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica sunt jucătorii pe care CFR Cluj i-a transferat în această perioadă de mercato.

Dan Petrescu: ”Sunt mulțumit de cantonament”

Dan Petrescu a fost încântat de prestația elevilor săi în cantonamentul din Spania. Cel mai mult l-a impresionat chiar noul venit, de la FC Ballkani, Ermal Krasniqi (24 ani), pe care l-a lăudat pentru modul în care s-a pregătit. 

„Sunt mulţumit de cantonament, condiţii excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania şi nu s-a accidentat nimeni.

(n.r. de nou veniţi) Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine şi unii sunt foarte bine. Cel mai bine s-a prezentat Krasniqi. A făcut foarte multe lucruri în vacanţă, s-a văzut”, a spus Dan Petrescu.

VIDEO - Interviu cu Dan Petrescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!