Dan Petrescu isi apara echipa dupa ce arbitrul le-a dat usor penalty si eliminare: "Cine zice ca nu a fost nu stie fotbal"

Dan Petrescu isi apara echipa dupa ce arbitrul le-a dat usor penalty si eliminare: "Cine zice ca nu a fost nu stie fotbal"

CFR a castigat cu 2-1 meciul cu Craiova.

"A fost un meci greu cu o echipa buna cu care nu pierduse, am abordat defensiv si am jucat pe contraatac. Craiova are 3 jucatori ofensivi la fel ca cei de la Napoli. Ma refer la Mitrita, la Baluta si la Gustavo.

Pana la bara lor noi am avut 5 ocazii si ei nu au ajuns la poarta. La penalty-ul ala e clar rosu si 11 metri, cine zice altceva nu stie fotbal. Mai bine ramaneam 11 la 11. Pe final am vazut ce penalty s-a dat, ala nu a fost penalty, sa fim seriosi.

Per total echipa mai buna a castigat, 2-0 e cel mai periculos scor, au putut sa egaleze pe final.

Foarte multe echipe ajutate pana acum dar nu se spune nimic. Penalty-ul nostru a fost foarte clar, foarte, foarte clar. Daca la altele e discutabil aici e foarte clar. Orice arbitru din lume dadea rosu.", a spus Dan Petrescu dupa meci.

Antrenorul CFR-ului spune ca arbitrul a gresit cand l-a eliminat, insa Muresan nu s-a lovit cap in cap cu adversarul ci i-a dat acestuia un cot in figura, faza la care l-a umplut de sange. "M-a eliminat ca am iesit din spatiul tehnic. Jucatorul meu a vrut sa dea gol si s-au dat cap in cap."

Despre echipa nationala: "Pe mine nu m-a sunat nimeni de la nationala, citesc in presa si ma bufneste rasul. Daca ma suna sa vedem, dar nu voi pleca fara acordul clubului."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies