Dan Petrescu este descris ca o "fosta nevasta cu care ai trait trei ani"! Cine a spus asta despre antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu este descris ca o "fosta nevasta cu care ai trait trei ani"! Cine a spus asta despre antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu este un antrenor de succes in ultima perioada din Romania.

Vasile Siman, fostul finantator de la Sportul Studentesc, a vorbit despre Dan Petrescu, actualul antrenor al lui CFR Cluj. Dan Petescu a imprumutat mai multi jucatori de la Sportul, in vremea in care a castigat titlul cu Unirea Urziceni, prin intermediul presedintelui, Dumitru Bucsaru.

Siman a explicat cum au stat discutiile la acea vreme: "Imprumutati jucatori gratuit. Imprumutati care dupa ce au ajuns in 2010, m-a sunat domnul Bucsaru sa imi spuna ca de ce i-am dat jucatorii. Ca era o cheltuiala mare pentru el. Si imi spunea ca... nu vreau sa intru in detalii ce a spus despre Petrescu, ca nu stiu ce vrea sa faca, ca crede ca daca o sa ii aduca pe astia o sa castige titlul. 

I-am zis ca nu pot sa afirm cu certitudine lucrul acesta, dar sunt niste jucatori care or sa te ajute in atingerea obiectivelor tale.", a spus Siman la Telekom Sport.

Fostul finantator a avut o descriere cel putin ciudata pentru Dan Petrescu: "Dan Petrescu e ca o fosta nevasta cu care ai trait trei ani si ii cunosti ajunsurile si neajunsurile si te apuci sa povestesti cine e si cine nu e."

Dan Petrescu este unul din cei mai de succes antrenori din Romania. A reusit o performanta extraordinara cand a castigat titlul cu Unirea Urziceni, echipa care a disparut intre timp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT