Dan Petrescu este asteptat la CFR Cluj: "Ar fi un castig senzational!" Surprinzator: ce obiectiv va avea in sezonul viitor

Sport.ro a anuntat in exclusivitate ca Dan Petrescu este aproape de CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2017, 21:44
Data actualizarii: Joi 01 Iunie 2017, 21:48

CFR Cluj vrea sa revina in prim-planul fotbalului din Romania si este aproape de o lovitura uriasa - aducerea lui Dan Petrescu pe banca tehnica! Surprinzator, acesta nu ar avea ca obiectiv titlul din primul sezon!

"Este o discutie destul de avansat cu Dan Petrescu. Pentru noi ar fi un castig senzational sa ramana alaturi de noi. Am vorbit cu domnul Miriuta, ramane si el alaturi de noi. Daca ii va conveni ceea ce ii vom propune luni sau marti.

Iuliu Muresan ramane. Cu Gica Popescu deocamdata nu am discutat. A fost o discutie acum 2-3 luni de zile care a ramas la nivelul de discutie in acel moment.

Vom avea un buget de investitii, vom aduce jucatori. Asteptam sa vedem daca ne vom intelege cu Dan Petrescu, daca va veni si vom deveni parteneri, vom vedea ce jucatori preferi, isi va alege echipa si mergem spre obiectivele pe care i le vom trasa.

Primul obiectiv va fi playoff-ul dupa care clasarea pe podium. E greu sa construiesti o echipa aproape de la 0 intr-un an de zile. Speram sa o putem face, in fotbal nu este nimic sigur.

Toate echipele aduc jucatori, se intaresc, va fi un campionat interesant. Exista o lista de jucatori, a fost facuta public cea cu jucatorii carora le expira contractul, cu unii mai discutam, cu altii, nu. Vedem, lista este deschisa" a spus Marian Bagacean, investitorul celor de la CFR Cluj.

Modifică setările cookies