Liga 1

Dan Petrescu aduce atacanți pe bandă rulantă la CFR! Noua achiziție a clujenilor vine din Liga 1 

CFR Cluj este lider și la transferuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:38
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:48

CFR Cluj a bifat deja trei transferuri în această iarnă. Marko Dugandžić (27 ani) și Sergiu Buș (29 ani) se pregătesc deja alături de campioana României, în timp ce Roger (25 ani), de la UTA Arad, se va alături lotului condus de Dan Petrescu din vară. 

Doar că antrenorul grupării din Gruia mai dorește un jucător ofensiv în această iarnă. Potrivit playsport, Cristian Neguț (26 ani) va fi noul jucător al CFR-ului până în vară, în timp ce Mihai Butean (25 ani) și Denis Rusu (20 ani) vor ajunge sub comanda lui Emil Sădoi. 

Dacă Dan Petrescu va fi mulțumit de serviciile atacantului le va achita în vară celor de la Chindia Târgoviște 250.000 de euro, cota lui Neguț în acest moment fiind de 450.000 de euro, conform transfermarkt.

Din informațiile știrilor PRO TV, marți, 18 ianuarie, cele două părți vor purta discuția finală cu privire la transferul lui Neguț și sunt șanse destul de mari ca Dan Petrescu să-l aibă la antrenament de pe 18 ianuarie, cu toate că jucătorul se află în acest moment în cantonamentul Chindiei Târgoviște. 

În acest sezon, în cele 16 prezențe din Liga 1, Cristian Neguț a marcat trei goluri. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies