Liga 1

Dan Petrescu a ras cand l-a vazut pe salvatorul Stelei: "Ce-i cu sticlele alea?" Investitia de 400.000€ cu care Becali a dat lovitura!

Cel mai important jucator al Stelei din retur are o poveste de viata emotionanta. Cand era mic nu avea bani nici sa isi cumpere tenisi. Acum da gol dupa gol si este in cel mai bun moment al carierei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Martie 2012, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 14 Martie 2012, 09:09

Raul Rusescu e nascut in Ramnicu Valcea, intr-o familie saraca. Jucatorul Stelei a luptat de mic si a crescut pas cu pas, pana ajuns la Steaua. Joaca fotbal de la 7 ani iar cand era mic nu avea bani nici sa isi cumpere tenisi pentru a juca la o echipa mica de cartier. In cariera sa a avut si momente grele. “Eram junior la Ramnicu-Valcea si intr-una dintre zilele in care ma duceam la antrenament, am cazut din autobuz si mi-am fracturat tibia. Mi-am revenit greu. Sunt niste amintiri terifiante", povesteste Raul Rusescu in Adevarul.

Rusescu a fost transferat la 17 ani de Unirea Urziceni, care l-a imprumutat apoi la Giurgiu si Otopeni. L-a intalnit atunci pe Dan Petrescu, care a ras de picioarele sale prima oara cand l-a intalnit.

Dan Petrescu:
"Tu cu sticlele astea vrei sa joci fotbal?"
Raul Rusescu: "Cu astea am dat 8 goluri in tur, la Giurgiu!"

Cand a venit de la Urziceni, Raul Rusescu a fost cel mai ieftin dintre jucatori. Pe 7 fotbalisti (Brandan, Onofras, Galamaz, Marinescu, Ricardo, Bilasco si Apostol ) veniti la pachet de la Unirea, Becali a platit 4 milioane de euro, pe el, doar 400.000.

Rusescu a adus 6 puncte in cele doua meciuri jucate in Liga I in 2012 si este cel mai in forma atacant al Stelei.


Modifică setările cookies