Dan Nistor și-a decis viitorul

Dan Nistor U Cluj Superliga Dan Nistor
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 18:42
Data actualizarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 19:12

Mijlocașul lui U Cluj are un sezon excelent de când echipa a fost preluată de Ioan Ovidiu Sabău. 

Dan Nistor și-a etalat arsenalul tehnic în prima parte a sezonului regular. Mijlocaș cu mare experiență, fotbalistul lui U Cluj a explicat într-un mod inedit și felul în care "Șepcile Roșii" și-au crescut substanțial evoluțiile: "Domnul Sabău se pune la mintea noastră", a spus Nistor. 

Și fostul mare mijlocaș dreapta de la Dinamo și Rapid, component de bază al naționalei la CM 1990, se bazează pe jucători care nu păcălesc fotbalul. Unul dintre ei este Dan Nistor, care recent a anunțat ce va face după retragerea din fotbal. Nistor susține că e atras de antrenorat. 

  • Dan Nistor

Dan Nistor și-a decis viitorul

"Sincer, băiatul meu mă motivează cel mai tare. Îl duc la școală, îl aduc și la stadion, îi place tare. Când nu voi mai putea fizic, o să ridic mâna și-mi pun ghetele în cui. Mă simt foarte bine și dacă n-o să am o accidentare foarte, foarte gravă, cred că mai pot evolua câțiva ani, doi-trei.

Mi-am făcut anumite calcule ce va fi după cariera de fotbalist. Mi-am înaintat actele pentru carnetul de antrenor, în două săptămâni cred că vine, apoi o să încep să fac licențele, C-ul, B-ul, A-ul și așa mai departe. M-am focusat să devin antrenor secund, cred că nu e așa mare presiune la început. Apoi, vom vedea cum te duce viața. Cu siguranță, la copii și juniori nu voi avea răbdarea necesară să antrenez, mai merg la fi-miu la antrenamente și nu...", a declarat Nistor, pentru Gsp.

Discurs de campion

Nistor e genul de sportiv care nu fuge de antrenamente și nici nu se plânge de programul încărcat. "Mie îmi place să jucăm din trei în trei zile. Nu mai facem antrenamente fizice. Având o vârstă înaintată cred că ne ajută foarte mult. Dacă aș putea să joc din trei în trei zile, aș face-o cu mare drag", a declarat recent Nistor.

Dan Nistor e fotbalistul ignorat de toți selecționerii în ultimele sezoane. Deși în Liga 1 a impresionat prin calitățile sale - viziune, ultimă pasă, șuturi de la distanță, execuții din lovitură liberă - fotbalistul din Rucăr, cotat acum la 650.000 de euro, a strâns numai 7 selecții în prima reprezentativă. 

  • 35 de ani are Dan Nistor
  • 1,8 milioane de euro valora Dan Nistor în urmă cu 10 ani - cea mai înaltă cotă de piață atinsă

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!