Dan Nistor FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga

Dan Nistor, la FCSB? Mihai Stoica a dat răspunsul

Situația lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova i-a atras atenția lui Gigi Becali, care a spus că ar fi interesat să îl transfere la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 22:32

Nistor nu mai este dorit la Universitatea Craiova, iar Becali a spus, astăzi, că a discutat cu Mihai Pintilii și i-a transmis să ia legătura cu fostul său coleg Dan Nistor pentru a-l întreba dacă și-ar dori să semneze cu FCSB.

Mihai Stoica spune că FCSB nu e interesată de Dan Nistor

Totuși, Mihai Stoica exclude posibilitatea ca Nistor, un jucător al cărui chip apărea în trecut pe autocarul rivalei Dinamo, să semneze cu FCSB.

Întrebat astăzi, la Orange Sport, dacă Nistor este o țintă pentru FCSB, Stoica a răspuns scurt: "Nu s-a pus problema. Nu".

Totuși, patronul Gigi Becali prezenta o variantă diferită în această dimineață.

"Da, eu am aflat și i-am spus lui Pintilii să ia legătura cu el, că poate-l luăm noi. Nu știu ce-au făcut, l-au luat, nu l-au luat", a declarat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

De-a lungul carierei, Nistor a mai evoluat pentru AS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo și CFR Cluj. De asemenea, jucătorul a strâns și 7 selecții pentru echipa națională. 

  • 900.000 de euro e cota lui Dan Nistor
  • 7 selecții a strâns Dan Nistor la naționala României 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!