Liga 1

Dan Alexa i-a dat replica Anamariei Prodan! "Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate sa o subtieze"

Dan Alexa este liber de contract dupa despartirea de Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2020, 21:59
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 22:44

Dan Alexa (40 de ani) are o relatie profesionala foarte buna cu agentul Anamaria Prodan. Tocmai de aceea, antrenorul nu s-a aratat suparat de ultima declaratie a ei, insa a dorit sa explice, de fapt, cum stau lucrurile.

Anamaria Prodan a afirmat recent ca "Dan este cel mai apropiat om al nostru, este un produs de-al meu", vorba pe care "chirurgul" a despicat-o in doua. Acesta a dorit sa nu existe o confuzie si a explicat faptul ca a semnat cu Anamaria dupa a doua sa promovare reusita cu o echipa de fotbal, iar experienta de antrenor a dobandit-o prin munca proprie.

"Probabil s-a referit la imagine, niciodata ca antrenor. Vreau sa stabilim clar, stabilisem asta si cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate sa o subtieze. Ana epatează foarte mult, o stiti. Ii place sa se implice, dar eu am semnat cu Ana dupa a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epateaza. O stiti foarte bine. Creatia ei…Creatia ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio forma", a declarat Dan Alexa la GSP.

CITESTE SI

Modifică setările cookies