"Daca nu e la prima abatere, de ce l-a mai luat Dinamo?" Argaseala raspunde direct acuzatiilor ca Barboianu a jucat pentru Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 21:39
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 21:41

Valeriu Argaseala a vorbit la Sport.ro despre scandalul Barboianu, acuzat de Negoita ca a trantit derbyul in favoarea Stelei.

"De ce sa fim sensibil la acest subiect? Asta este o problema pe care Dinamo ar fi trebuit sa o cunoasca in momentul in care a venit acolo si ar fi trebuit sa o discute. Imi e greu sa cred ca e o umbra de adevar in asta."

"Pe de o parte jucatorului i s-a desfacut contractul de munca acum doua zile si i s-au adus acuzatiile dupa asta, iar pe de alta parte, acuzatia era facuta facand referire ca nu e la prima abatere. Ori, daca nu e la prima abatere, de ce l-a mai luat la acest club? Daca nu era la prima abatere, de ce nu l-a sanctionat inainte. Inseamna ca iar e o hiba undeva la angajarea jucatorului."

"Sunt problemele lui Dinamo si ei ar fi trebuit sa si le rezolve. Eu nu il cunosc pe Barboianu decat ca jucator la TV si in teren cand am vazut meciurile live. Scandalul a avut doar prima parte, cand s-a emis o ipoteza. E posibil ca peste doua zile sa nu mai existe scandalul. Banuiesc ca si jucatorul va reactiona si nu stiu cum va evolua aceasta disputa.", a comentat Argaseala in direct la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!