Angelo Massone Rapid Superliga

"Daca ne-ar obliga sa platim datoriile, ar fi o problema!" Care e planul lui Massone dupa ce pune mana pe Rapid:

Adrian Zamfir a gasit pe mana cui sa lase clubul din sezonul viitor. Italianul Angelo Massone a semnat deja un precontract pentru cumpararea clubului giulestean.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 09:45
Data actualizarii: Joi 03 Iulie 2014, 09:44

Rapidistii care asteptau o rezolvare miracoloasa a tuturor problemelor de la Rapid, odata cu venirea lui Massone, au de ce sa fie ingrijorati.

Avocat de profesie si fost impresar in fotbalul italian, Massone nu vine cu investitii consistente in Giulesti si spune ca daca i s-ar cere sa plateasca integral datoriile clubului, "ar fi o problema".

Strategia omului care e pe cale sa puna mana pe Rapid e sa faca din acest club "o gara" pentru jucatorii tineri de la cluburi importante din Italia.

"Sunt datorii de trei milioane si jumatate. Noi speram sa putem plati datoriile in doi-trei ani, daca vom fi obligati sa le onoram pe toate imediat ar fi o mare problema si sincer sper sa nu ajungem la o astfel de situatie."

"Impreuna cu mine sunt alti oameni de afaceri care ma sustin, grupuri care sunt interesate sa investeasca, altele care vor sa ne sponsorizeze."

"E vorba de Grupul Acquilanti, lider in sectorul sanitarelor, factureaza 100 de milioane, si Desco Spa, o mare companie care exporta rosii de foarte mare calitate."

"Rapid se antreneaza acum la Mogosoaia, dar ne costa 15.000 de euro pentru 10 zile. Nu se poate la ProRapid pentru un motiv simplu: nu este curent, apa calda, nu se stie exact daca apartine domnului Copos si nici cat ar trebui sa platim chiria, daca 1.500 sau 4.500 de euro pe luna."

"In momentul de fata noi nu putem cupara fotbalisti, putem luam numai jucatori la sfarsitul contractului sau imprumut: asta ne impune legea. Vorbim cu multe cluburi, din Portugalia si Italia, ideea este sa avem mix intre romani si straini, vom aduce si tineri de la cluburi importante, Inter, Juventus, Milan, jucatori de la echipele Primavera: toti imprumutati", a declarat Angelo Massone intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies