Maradona a primit oferta de a califica o nationala la urmatorul Mondial! Nu e chiar cea mai puternica echipa din lume :)

Maradona a primit oferta de a califica o nationala la urmatorul Mondial! Nu e chiar cea mai puternica echipa din lume :)

Maradona nu a avut o experienta prea buna la ultima nationala.

Acesta a fost antrenorul Argentinei la ultimul Mondial, atunci cand echipa sa a fost umilita de Germania cu 4-0. Maradona a stat pe bara un an pentru ca apoi sa mearga la Al Wasl, insa de atunci nu a mai antrenat nicaieri.

Conform chiar lui, Maradona are o oferta de la nationala statului Venezuela, echipa ce nu a mai participat niciodata in istoria ei la o Cupa Mondiala.

Venezuela a terminat pe 6 ultimele calificari pentru Mondialul din Brazilia, la 5 puncte in spatele Uruguayului, echipa ce a prins locul de baraj intercontinental.

Cel mai bun jucator al echipei este Rondon, cel care a marcat 5 goluri in ultimele preliminarii.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies