"Daca mi-au multumit? Da. Au pus pe site!" Cum a fost Galca IGNORAT TOTAL de Becali dupa ce a luat titlul. Dezvaluire incredibila

"Daca mi-au multumit? Da. Au pus pe site!" Cum a fost Galca IGNORAT TOTAL de Becali dupa ce a luat titlul. Dezvaluire incredibila

Nici pana astazi Gigi Becali nu i-a transmis un "multumesc" lui Galca pentru cele trei trofee castigate in 2015.

Galca spune ca si-a primit toti banii promisi la Steaua, dar nu a primit nici pana azi un "multumesc" pentru ca a adus o tripla istorica.

Intrebat daca cineva de la club i-a multumit pentru performantele de anul trecut, raspunsul sincer al lui Galca a surprins pe toata lumea: "Au pus pe site... "

Valeriu Argaseala a discutat cu Galca, dar Gigi Becali l-a ignorat. Ultima oara cand au vorbit dupa castigarea titlului a fost pe aeroport, dupa meciul Stelei cu CSMS Iasi.

"Am vorbit cu Valeriu Argaseala, iar cu Gigi Becali parca am stat putin de vorba in aeroport, dupa meciul de la Iasi"

Dupa meciul cu Botosani din campionat, Gigi Becali deja il anunta pe Radoi ca va fi antrenor la Steaua: "Finule, vei fi antrenor in Champions League", ii transmitea patronul Stelei lui Radoi pe treptele de pe National Arena, prin telefon.

Liber de contract, Galca a avut sansa de a pleca in zona araba, dar a refuzat-o:

"A fost o oferta din zona araba, cu o echipa care avea un lot tanar, promitator, dar nu era o garantie asta. Nu era o echipa care sa se lupte la titlu"





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies