Liga 1

"Dacă mai vine de două ori băut la meci, trebuie să joace altcineva". Iftime, declarație incredibilă despre unul dintre fotbaliști

Rapid continuă seria de rezultate pozitive în Liga 1, reușind să se impună și la Botoșani, cu 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 09:52
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 11:22

La finalul partidei, patronul celor de la FC Botoșani a făcut o serie de declarații incredibile, făcând referire la Alin Șeroni. 

"Nu-i o seară frumoasă. Rapid nu a meritat să câștige. Am avut două ocazii mari, pe care trebuia să le fructificăm. Nu înțeleg ce a făcut Braun la gol. A făcut cea mai mare prostie. Nici la al doilea gol n-a dublat. E corigent spre repetent în apărare.

E o greșeală impardonabilă, n-are voie să facă așa ceva. Rapidul n-a avut nicio ocazie, golul lor e întâmplare! Iar Șeroni... dacă Șeroni mai vine de două ori băut la meci, trebuie să joace altcineva!

Am jucat fotbal, avem o echipă care joacă fotbal. Dacă Mihai Roman reușea să înscrie la acea fază, meciul era mult mai frumos", a declarat Valeriu Iftime, potrivit DigiSport

Cuvinte de laudă din partea adversarilor
 

La finalul meciului, Claudiu Belu a dezvăluit că FC Botoșani a fost echipa care le-a pus cele mai mari probleme în acest sezon.

„Am făcut un joc defensiv foarte bun. Botoșaniul este o echipă foarte bună, ne-a pus cele mai mare probleme din campionat. Sper să continuăm cu devotament, cu determinare”, a declarat Claudiu Belu după victoria cu FC Botoșani. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies