Mircea Sandu FRF Razvan Burleanu Superliga

"Daca ma interesa sa fiu presedintele FRF, eram!" Atacul lui Mircea Sandu la Burleanu, dupa ce l-a acuzat ca-l lucreaza

Au inceput declaratiile taioase intre fostul sef FRF si actualul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 18:39
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 18:40

Razvan Burleanu il acuza pe Mircea Sandu ca vrea sa revina la sefia FRF incercand sa-l "sape" folosindu-se de contestatiile depuse AJF-uri: "Nu mai e nicio surpriza ca in spatele AJF Giurgiu se afla fosta conducere a federatiei. Actiunea lor e singulara. Mircea Sandu, Kassai sunt in spatele lor"

Sandu nu i-a ramas dator si ii raspunde agresiv, anuntandu-l ca daca voia sa ramana la sefia FRF, atunci era acolo deja. "Nu am nicio legatura. De ce le-o fi frica, nu stiu. Nu ma mai intereseaza presedintia federatiei. Daca ma interesa sa fiu presedintele federatiei, eram. Nu am nicio legatura cu actiunea pe care Leseanu (n.r. - Viorel Leseanu) si AJF Giurgiu au initiat-o. Nici cu aia a lui Iancu. Nu am mai vorbit cu Leseanu din 4 martie, ma vedeam cu el de doua ori pe an, la Adunarea Generala si la adunarile pe care le fac in noiembrie cu Sportul Studentesc. Acum probabil o sa ma vad o singura data pe an. De ce le e frica? Eu cand voi face actiuni, voi face in numele propriu, nu in numele altcuiva", a declarat Sandu pentru Mediafax.

"Cum poate sa spuna ca Euro 2020 este proiectul noii conduceri? Raman perplex cand vad o minciuna mai mare decat toata conducerea federatiei de azi. Am inceput aceasta actiune in primavara anului 2013. El poate sa spuna ca e actiunea lor daca inscrie Romania la Campionatul European de Futsal. Eu am avut ideea, dar daca o inscrie intr-adevar este sub semnatura lui. Daca se va face", a mai precizat fostul presedinte FRF.

Modifică setările cookies