Burleanu ataca fosta conducere de la FRF: "Ei sunt in spatele actiunii. Mircea Sandu vrea sa redevina presedinte la FRF!"

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, acuza fosta conducere spunand ca aceasta incearca sa-l schimbe rezultatul alegerilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 17:11
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 17:21

 

"Mircea Sandu si Kassai sunt in spatele actiunii!"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, asteapta fara emotii decizia de pe 3 iunie cand Tribunalul Bucuresti va da decizia daca alegerile vor fi validate sau nu dupa ce AJF Giurgiu a contestat acest lucru pe motiv ca au fost mai multe voturi decat existau membrii cu drept de vot.

"Daca vom face alegeri si maine, le voi castiga din nou si chiar cu mai multe voturi decat am facut-o prima data. De ce? Pentru ca le-am demonstrat membrilor afiliati ca vrem sa facem ceva pentru fotbalul romanesc. Justitia trebuie lasata sa se pronunte. Asta o va face in iunie. Noi ne astetam la un raspuns favorabil. Nu mai e nicio surpriza ca in spatele AJF Giurgiu se afla fosta conducere a federatiei. Actiunea lor e singulara. Mircea Sandu, Kassai sunt in spatele lor.

Sunt stupefiat cum a condus Mircea Sandu fotbalul romanesc, totul in interes personal. Nu stiu de ce au facut acest demers cei de la AJF Giurgiu. Ei sunt un instrument al domniei sale. Mircea Sandu urmareste sa fie din nou presedinte. Sunt sigur ca membrii afiliati nu vor fi de acord. Cativa metri pot insemna kilometri sau ani lumina cand vorbim de viziunea mea si cea a lui Mircea Sandu. Primesc mereu telefoane de sustinere din partea membrilor afiliati, credeti ca ei ar dori sa revina Mircea Sandu la conducerea FRF?

Membrii afiliati trebuie sa se pronunte in privinta rentei lui Mircea Sandu. Vom vedea daca aceasta renta va fi ajustata. Tot ce am promis in campanie, vom realiza. Oamenii vor vedea ca suntem oameni de cuvant. Am pornit un audit si am ramas uluit de modul cum a fost condusa federatia. Nu vreau sa discreditez vechea conducere, dar nici nu pot sa nu spun lucrurilor pe nume.

Nu stiu de ce nu accepta rezultatul alegerilor. Probabil ca ei se asteptau ca eu sa continui programul lor de guvernare. Federatia Romana de Fotbal nu a avut o organigrama pana cand nu am propus in Comitetul Executiv. Cand am venit eu la federatie, am propus o noua organigrama, care, in cele din urma, a fost aprobata" a declarat Razvan Burleanu pentru Adevarul.

Modifică setările cookies