Burleanu nu este OFICIAL presedintele FRF, Poli Timisoara si Corvinul au intrat si ele in "lupta"! Cand se decide totul

Burleanu nu este OFICIAL presedintele FRF, Poli Timisoara si Corvinul au intrat si ele in "lupta"! Cand se decide totul

Instanta a stabilit ca termen pentru judecarea solicitarii Federatiei Romane de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

Tribunalul Bucuresti a admis, inca doua cereri de interventie in solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timisoara SA, patronata de omul de afaceri Marian Iancu, si FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat in 15 mai 2006, in afara celei depuse de AJF Giurgiu.

Inregistrarea noii conduceri a FRF in Registrul Federatiilor de la Tribunalul Bucuresti a fost contestata de Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestatie in urma cu o luna si jumatate, prin care solicita anularea alegerilor pentru presedintia Federatiei Romana de Fotbal, castigate de Razvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestatiei il reprezinta participarea la alegeri a cluburilor scolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) in vigoare nu aveau drept de vot.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies