Gigi Becali Steaua Liga 1

"Daca faci transferuri la TV risti sa ramai fara ele! Am crezut ca am trecut la alt nivel!" Ironia lansata la adresa lui Becali

Gigi Becali si-a anuntat lista de transferuri pentru aceasta vara in direct la TV. Culmea, mare parte dintre jucatorii doriti de Steaua joaca la Astra si Petrolul si ar putea decide titlul in acest sezon in meciurile directe cu ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 11:57

Narcis Raducan a ironizat in direct la Sport.ro intentiile lui Gigi Becali:

"Toata lumea este concentrata pe partida cu Petrolul, este foarte grea, ne consumam lupta catre visul nostru. Niciodata nu am jignit Petrolul. Daca are liniste la echipa, anul viitor Petrolul poate lua campionatul. Au un lot foarte bun"

"Sunt foarte echilibrate jocurile. Etapa trecuta nu am putut nici noi, nici Steaua sa batem echipe care se afla la retrogradare. Cu siguranta trebuie sa tratam foarte serios jocurile."

"Nu am facut liste de transferuri cu jucatori care vor juca impotriva Stelei pentru ca UEFA insista cu o expresie, se numeste Fair-Play. Astea se faceau acum cativa ani, cateodata functionau, cateodata nu. Am crezut ca am trecut la alt nivel, asta e motivul pentru care noi nu facem oferte de la Botosani, Iasi si Brasov. Transferurile, daca le faci la TV, risti sa ramai fara ei. Avem fair-play si cred ca asta am demonstrat in acest campionat. I-am ajuns din urma cu fotbal si nu cu astfel de lucruri"

"Ne intereseaza orice miscare de la Steaua. Avem si avantajul ca este o echipa foarte mediatizata si este dificil ca un lucru sa nu fie aflat de toata lumea. Pana la urma, toate aceste framantari ne-au ajutat si pe noi."

"Eu nu cred ca Steaua are meciuri usoare cu Brasov, Iasi si Botosani. Ma bucur ca este mai animat acest campionat. Cred ca am ajuns unul dintre cele mai atractive campionate", a spus Narcis la Sport.ro

Modifică setările cookies