Da 800 de euro pe un parfum si SUTE de mii pe masini! Cum arata viata lui Enache, ultima achizitie de LUX a Stelei

Da 800 de euro pe un parfum si SUTE de mii pe masini! Cum arata viata lui Enache, ultima achizitie de LUX a Stelei

Gabi Enache s-a inteles cu Gigi Becali si poate debuta pentru Steaua chiar luni, in meciul cu FC Voluntari.

Mijlocasul are sanse mari sa produca un impact puternic in vestiar inca de la prima aparitie printre stelisti. Enache e proprietarul a doua masini de lux in valoare de peste 250 000 de euro, colectioneaza ceasuri de zeci de mii de euro si foloseste parfumuri produse in editie limitata.

In garajul lui Enache vedete doua super masini Porsche. Gazeta Sporturilor scrie ca fotbalistul detine un Porsche Panamera de 120 000 de euro si un Cayenne Turbo S de 140 000. La mana, Enache poarta doar ceasuri de lux. Cel mai scump din colectia lui e un Rolex Daytona de 25 000 de euro, iar recent jucatorul a investit 10 000 de euro in doua piese Cartier, pentru el si sotie. Aparitiile lui Enache nu pot trece neobservate nici in ceea ce priveste parfumul pe care il foloseste. Mijlocasul foloseste creatiile francezului Roja Dove, produse in serie limitata. O sticluta de 30 de ml ajunge la 800 de euro!

Alte pasiuni ale lui Enache sunt tatuajele si trendurile din moda. Jucatorul are desene pe toata mana stanga si intentioneaza sa isi tatueze si celalalt brat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prințul din Liechtenstein: "Nu l-am împuşcat pe ursul Arthur, ci un urs mai mic"
BRAT
Modifică setările cookies