Adrian Mititelu Gigi Becali Mihai Costea Superliga

"Cuvantul lui Becali, ZERO!" Mititelu da vina pe patronul Stelei pentru dosarul de la DNA! Cum a ajuns sa fie judecat din cauza lui Costea

DNA l-a trimis pe Adrian Mititelu spre judecata pentru evaziune fiscala si inselaciune in cazul transferului lui Mihai Costea la Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2016, 16:29
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2016, 18:39

Mititelu sustine ca Gigi Becali si-a incalcat cuvantul in cazul transferului lui Costea, care nu se putea realiza in acel moment doarece conturile Universitatii erau puse sub sechestru.

"Cuvantul lui BECALI spre ZERO! Intr-o seara tarziu in jurul datei de 1 martie 2016 am fost apelat insistent de George Becali. Fara sa mai stea pe ganduri Becali a intrat direct in subiect,citez..."bai Adriane tata...ma ce dosar ai tu la DNA Craiova, ca mi-a zis Argaseala ca nu stiu ce ca nu stiu cum!!!!! Sechestru,Costea nu stiu ce infractiune...!" Eu oarecum nedumerit i-am raspuns ca stiu de existenta unui dosar din 2011, dar cred ca s-a inchis si ca nu reprezinta nicio problema....Apoi Becali imi spune .."stai asa sa-l sun pe Argaseala sa-mi zica mai bine" ..ii spun ok....Dupa cca. 15-20 minute revine Becali..."Bai Adriane ...vezi ca aia la Craiova vor sa-ti faca dosar pt evaziune si inselaciune si vor ca eu Steaua sa ma constitui parte civila..Auzi ca vezi doamne tu mai inselat!.....DAR STAI LINISTIT CA NU FAC EU TREABA ASTA ! EU SUNT GIGI BECALI SI NU BAG PE NIMENI LA PUSCARIE mai ales ca eu am luat jucatorul liber de contract si pe deasupra m-am inscris si la masa credala si imi i-au banii inapoi atunci cand o sa-i ai....Asa ca stai linistit ca nu fac eu asa ceva ..chiar acum il sun pe Argaseala si ii spun s-o termine cu chestia asta ca nu bagam noi lumea la puscarie.."!Discutia cu Becali s-a incheiat cu afirmatia acestuia ca nu se va constitui parte civila. Dupa cca. 30 zile de la aceasta discutie FC STEAUA s-a constituit parte civila in dosarul in cauza si prin urmare s-au creat premisele unui dosar penal in toata regula.", a postat Mititelu pe Facebook.

Fostul finantator al Craiovei a revenit si si-a indreptat atentia catre DNA.

"Intr-o interventie la Romania Tv George Becali a declarat ca, cu ocazia unei audieri la DNA CRAIOVA procurorul FOTA BARBULESCU i-a dat de inteles ca poate fi acuzat de complicitate si ca i-a aratat acestuia declaratia mea! Pe acest fond sa se constituie parte civila....Tind sa-l cred pe Becali cu privire la aceste aspecte...Acest lucru confirma banuiala subsemnatului cu privire la atitudinea neechidistanta si partinitoare a procurorului Cristina Fota Barbulescu o apropiata a procurorului DORU FLORIN TULUS". 

Modifică setările cookies