CUTREMUR! MM Stoica, 3 ani si 6 luni de inchisoare! Managerul Stelei ajunge dupa gratii langa Becali! Cum va fi afectata echipa?

CUTREMUR! MM Stoica, 3 ani si 6 luni de inchisoare! Managerul Stelei ajunge dupa gratii langa Becali! Cum va fi afectata echipa?

VEZI AICI TOATE SENTINTELE IN DOSARUL TRANSFERURILOR

Lovitura incredibila pentru Steaua! Dupa patronul Becali si managerul ajunge dupa gratii! 

Desi era convins ca faptele sale sunt prescrise, Managerul Stelei nu a scapat de condamnare in Dosarul Transferurilor! Transferul lui Arhire de la Otelul i-a adus sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare! Decizia este definitiva iar incarcerarea se va produce chiar astazi!

"In cazul lui MM Stoica, doar fapta de inselaciune s-a prescris", a declarat avocatul Catalin Ciubota la Sport.ro.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

La ultimul termen de judecata al dosarului, procurorul anticoruptie concluzionase, in cazul lui Mihai Stoica, ca faptele incriminate sunt prescrise, conform noului Cod Penal, intrat in vigoare la 1 februarie.

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, in 3 aprilie 2012, pe toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor de jucatori, inclusiv pe Mihai Stoica.

Decizia a fost contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti, care, in 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse intre si opt ani de inchisoare cu suspendare sau cu executare. Mihai Stoica a primit atunci patru ani de inchisoare cu executare.

Sentinta a fost atacata cu recurs la instanta suprema, care, in 20 mai 2013, a decis sa trimita dosarul, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucuresti, aceasta luând, marti, o decizie definitiva.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

in rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti români efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999-2005.

Este vorba despre transferurile jucatorilor Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sânmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.VIDEO PROTVPLUS.RO

Viorica Dăncilă, despre remaniere: "Voi face o evaluare pe fiecare minister"
BRAT