Gaz Metan Medias Dinamo Superliga

Curg depunctările la Gaz Metan, iar Dinamo urcă pe loc de baraj! Teja a vrut să-i ajute pe medieșeni, dar n-a fost suficient

Gaz Metan Mediaș a ajuns pe loc retrogradabil, după o nouă depunctare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 14:45
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 14:45

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Gaz Metan să fie depunctată cu șase puncte pentru neachitarea datoriilor către Mihai Teja, fostul antrenor al medieșenilor, și colaboratorilor săi, potrivit paginii de Facebook a suporterilor clubului.

Gaz Metan Mediaș, depunctată din nou

Pentru Gaz Metan este deja a doua depunctare, după cea cu două puncte pentru restanțele față de jucătorul Ronaldo Deaconu, astfel că medieșenii coboară pe locul 15, cu 16 puncte, la egalitate cu Dinamo, care are avantajul meciurilor directe.

Mihai Teja ar fi acceptat să primească doar 30.000 de euro, în loc de suma cuvenită, 60.000 de euro, însă Gaz Metan Mediaș nu a găsit resursele necesare nici pentru această variantă de mijloc.

"Clubul Gaz Metan este penalizat cu câte două puncte pentru fiecare datorie neachitată către Mihai Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Tudor", a anunțat sursa citată.

Mai mult, Gaz Metan Mediaș riscă o nouă depunctare de două puncte la următorul termen de judecată cu Ronaldo Deaconu, de pe 2 martie. Fostul fotbalist al Gazului are de primit 110.000 de euro.

Cum arată acum clasamentul în zona retrogradării

  • 11. Chindia Târgoviște - 29p
  • 12. CS Mioveni - 28p
  • 13. FC U Craiova - 27p
  • 14. Dinamo - 16p
  • 15. Gaz Metan Mediaș - 16p
  • 16. Academica Clinceni - 11p
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!