Liga 1

Cum isi bat joc generalii de Becali si Radoi! Steaua are interzis in Ghencea, dar Pandurii inchiriaza baza pentru o suma ridicola: 200 de lei pe zi

In timp ce Steaua isi cauta cu disperare o casa, unde sa isi poata efectua macar antrenamentele zilnice, Pandurii a primit o super oferta din partea reprezentantilor MApN pentru inchirierea bazei sportive din Ghencea

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Noiembrie 2015, 13:35
Data actualizarii: Joi 12 Noiembrie 2015, 13:52

Steaua se roaga de Federatie sa o primeasca la Mogosoaia sau Buftea pentru antrenamentele zilnice, iar cand nu are loc acolo e nevoita sa mearga in celalalt capat al Ilfovului, in Domnesti.

Mirel Radoi spune ca a ajuns la capatul rabdarii, iar Becali insista cu disperare ca Steaua sa fie lasata sa se intoarca in Ghencea.

In tot acest timp, reprezentantii MApN i-au facut o super oferta unei alte echipe din Liga I, Pandurii Targu Jiu, care, conform unei intelegeri, are dreptul sa foloseasca baza din Ghencea pentru o suma ridicola, 200 de lei pe zi, anunta DigiSport.

George Boroi recunoaste parteneriatul cu Pandurii, dar are o singura obiectie: pretul de 200 de lei n-ar fi pe zi, ci pe ora.

"Este vorba doar de o ora, ocazional, si nici macar nu folosesc vestiarele, ci doar terenul", a declarat Boroi pentru sursa citata.

Situatia absurda are totusi un punct de legatura. Gigi Becali a spus in mai multe randuri ca in spatele generalilor care nu vor sa o mai vada pe Steaua in Ghencea se afla Gabi Oprea.

Iar Oprea este un prieten foarte apropiat al lui Anghel Iordanescu, tatal antrenorului de la Pandurii, Edi Iordanescu.

Pandurii a facut mai multe antrenamente in baza sportiva din Ghencea si in vara.

30.000 € este suma pe care Steaua o platea Ministerului pentru inchirierea bazei din Ghencea (stadion + terenuri de antrenament)

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies