Cum arată echipa etapei cu numărul cinci din play-off-ul și play-out-ul Superligii

Farul Constanta FCSB Gica Hagi Ionut Cojocaru Universitatea Craiova Superliga Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Farul Constanța / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 13:58
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 13:58
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa etapei cu numărul cinci din play-off-ul și play-out-ul Superligii României.

"Superjucătorul Etapei" Ionuț Cojocaru, "perla" lui Hagi, care a fost decisiv în meciul cu CFR, prin "dubla" sa din minutele 41'și 78', nu lipsește din primul ”11” alcătuit de reprezentanții LPF.

Farul Constanța are patru jucători prezenți pe această listă, mai exact, Cristian Ganea, Constantin Grameni, Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru.

Decisiv pentru olteni, fiind un zid între buturi la meciul cu Sepsi OSK, Laurențiu Popescu a fost inclus în această ediție de echipa etapei, alături de alți doi colegi, Ștefan Vlădoiu și Denil Maldonado

Și Botoșani are un reprezentant, pe Rijad Sadiku, care a avut o evoluție impresionantă în apărarea moldovenilor, bosniacul a fost un stâlp în apărare, și a adus egalul pe terenul celor de la Hermannstadt.

Echipa etapei

Echipa etapei 29: Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova) - Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - Rijad Sadiku (Botoșani) - Denil Maldonado (Universitatea Craiova) - Cristian Ganea (Farul Constanța)  - Georgi Milanov (Dinamo București)  - Constantin Grameni (Farul Constanța) - Darius Olaru (FCSB) - Louis Munteanu (Farul Constanța) - Albion Rrahmani (FC Rapid 1923) - Ionuţ Cojocaru (Farul Constanța).

Antrenorul Etapei: Gheorghe Hagi (Farul Constanța)

Antrenorul "mariranilor" a gestionat perfect partida împotriva celor de la CFR Cluj. Sub conducerea lui, Farul Constanța a ajuns la a treia victorie din play-off a reintrat în lupta pentru locul doi.

Elevii "Regelui" sunt mai motivați ca niciodată, și se poate observa de la etapă la etapă impactul acestuia asupra jucătorilor, mai ales după ce "s-a dat drumul la juniori".

Clasament Play-off

Clasament Play-out

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!