Cum arata autocarele echipelor din Liga I: doar CFR are unul "blindat". Stelistii si dinamovistii au vehicule vechi de un deceniu

Autocarul blindat i-a salvat pe fotbalistii lui Dortmund din atentat. In Romania, doar CFR Cluj are autocarul blindat. Stelistii se plimba cu un autocar vechi de 10 ani, iar soferul lui Dinamo povesteste ca a fost atacat la prima cursa.

Stelistii au platit 300 de mii de euro pe autocar in 2007. Daca se califica in Champions League, Becali vrea sa cumpere unul nou, blindat, ca al lui Dortmund.

"Lucrurile trebuie sa fie foarte serios tratate", spune presedintele Valeriu Argaseala.

Autocarul lui Dinamo e cu un an mai nou decat al stelistilor, dar nu e blindat. Soferul ii linisteste pe dinamovisti dupa atentatul de la Dortmund.

"Daca eu am emotii, e mai nasol... Eu trebuie sa fiu tare! Primul incident mai serios l-am avut la Sibiu. Era prima cursa si mi-au fost sparte trei geamuri", povesteste si soferul celor de la Dinamo, Costel "Tyson" Ologu.

Nici oltenii nu se lauda cu un autocar performant. Mititelu era cel mai tare din parcare la Craiova cu autocarul pe care a scris "Oltenia Force One".

Handbalistele de la CSM Bucuresti calatoresc prin toata Europa si sunt multumite de autocar.

"Ma urc cu gandul la Dumnezeu. Nu pot sa ma gandesc mereu ca se intampla ceva, ca-mi fac mai rau, ma panichez", spune si Oana Manea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies