Abdulaziz Al-Dossary Al Ettifaq Dinamo Ion Marin Superliga

Cum a ramas Dinamo fara antrenor? Arabii l-au cautat pe Ion Marin pe internet :)

Seful de la Al Ettifaq a povestit cum a ajuns sa-l ia pe Ion Marin de la Dinamo. Noroc cu internetul, asta a fost factorul decisiv pentru seic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2009, 12:33
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2009, 12:46

Abdulaziz Al-Dossary povesteste in Click de ce a vrut neaparat un roman la Al Ettifaq si ce l-a facut sa-l aleaga pe Ion Marin:

"Am primit foarte multe CV-uri de antrenori, dar am vrut neaparat sa aducem un roman, fiindca Andone ne-a lasat o impresie foarte buna."

"Am studiat CV-ul lui Ion Marin si ne-a placut ce am vazut. Apoi, am cautat date despre el pe internet si am vazut ca e la Dinamo, o echipa mare."

"Dupa aceea, am vorbit cu niste prieteni din Romania si le-am cerut referinte despre Ion Marin, iar ei ne-au asigurat ca e un tehnician priceput si experimentat.", a spus acesta in Click.
 
Dupa plecarea lui Ion Marin, Dinamo s-a repozitionat si l-a adus pe Talnar, iar un fost antrenor. Langa el va veni si Dinu, care va raspunde de rezultate.

Aceasta situatie se poate schimba insa, Andone a fost demis de la Al Ahli si fostul antrenor dinamovist se poate intoarce in "Groapa"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!