Cum a ramas Dinamo fara antrenor? Arabii l-au cautat pe Ion Marin pe internet :)

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Octombrie 2009, 12:33
Cum a ramas Dinamo fara antrenor? Arabii l-au cautat pe Ion Marin pe internet :)

Seful de la Al Ettifaq a povestit cum a ajuns sa-l ia pe Ion Marin de la Dinamo. Noroc cu internetul, asta a fost factorul decisiv pentru seic.

Abdulaziz Al-Dossary povesteste in Click de ce a vrut neaparat un roman la Al Ettifaq si ce l-a facut sa-l aleaga pe Ion Marin:

"Am primit foarte multe CV-uri de antrenori, dar am vrut neaparat sa aducem un roman, fiindca Andone ne-a lasat o impresie foarte buna."

"Am studiat CV-ul lui Ion Marin si ne-a placut ce am vazut. Apoi, am cautat date despre el pe internet si am vazut ca e la Dinamo, o echipa mare."

"Dupa aceea, am vorbit cu niste prieteni din Romania si le-am cerut referinte despre Ion Marin, iar ei ne-au asigurat ca e un tehnician priceput si experimentat.", a spus acesta in Click.
 
Dupa plecarea lui Ion Marin, Dinamo s-a repozitionat si l-a adus pe Talnar, iar un fost antrenor. Langa el va veni si Dinu, care va raspunde de rezultate.

Aceasta situatie se poate schimba insa, Andone a fost demis de la Al Ahli si fostul antrenor dinamovist se poate intoarce in "Groapa"

Cine va fi urmatorul "fost" antrenor al lui Dinamo? :) (14728 voturi)
 
Rednic
38.95%
5736 voturi
 
Multescu
21.12%
3110 voturi
 
Ion Moldovan
8.98%
1323 voturi
 
Halagian
9.96%
1467 voturi
 
Mircea Lucescu :)
20.99%
3092 voturi
Klaus Iohannis: ”Strategia de vaccinare anti Covid va fi supusă aprobării în CSAT”
BRAT

Modifică setările cookies