Constantin Zotta Marian Copilu Petrolul Ploiesti Superliga

Cum a comentat Constantin Zotta venirea lui Marian Copilu la Petrolul Ploiești

„Lupii galbeni” se află pe prima poziție în play-out-ul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 09:44
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 09:44

Petrolul Ploiești a reușit în ultima etapă să o învingă pe FCU Craiova în deplasare, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, formația dirijată de Florin Pârvu i-a devansat pe olteni în clasament și au trecut pe prima poziție.

Cum a comentat Constantin Zotta venirea lui Marian Copilu la Petrolul Ploiești

În martie, Marian Copilu a fost numit drept noul președinte al Petrolului Proiești. De asemenea, „lupii galbeni” au anunțat și că jucători-legendă ai grupării s-au retras din Asociație (DETALII AICI).

Afaceristul Constantin Zotta a vorbit despre schimbarea de la echipa de pe „Ilie Oană” și a evidențiat faptul că, o dată cu venirea lui Marian Copilu la Ploiești, „lupii galbeni” vor fi o grupare consistentă și în sezonul următor.

„(n.r. despre venirea lui Marian Copilu) Faptul că a acceptat să vină, înseamnă că vine cu cineva puternic în spate, care să-l susţină. Să-i susţina autoritatea, că asta e problema la Petrolul.

Grupul hard al suporterilor are o autoritate mare asupra clubului. Venirea lui Marian anunţă că, şi la anul, Petrolul poate fi o echipă bună”, a spus Constantin Zotta, potrivit Orange Sport.

FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1

„Lupii galbeni” au început în forță meciul de pe „Ion Oblemenco”, dar golul a venit abia în repriza secundă, când Petrolul a plecat pe un contraatac, iar Țicu a reușit să deschidă, în cele din urmă, scorul.

Tabela a rămas nemodificată până la finalul meciului, iar ploieștenii au obținut trei puncte esențiale în câștigarea play-out-ului. Petrolul se află, după această victorie, pe prima poziție în clasamentul părții a doua a Superligii.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!