Steaua Gigi Becali Massimo Pedrazzini Superliga

Culisele plecarii lui Pedrazzini, dezvaluite de Becali. Ce spune patronul Stelei despre ruptura de la Steaua:

Massimo Pedrazzini, antrenorul principal al Stelei, s-a despartit de clubul ros-albastru (DETALII AICI). Italianul a spus ca nu a fost respectat de conducerea administrativa a Stelei (PRIMA DECLARATIE AICI)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 19:07
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 19:21

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit si el despre despartirea de Massimo Pedrazzini, acesta dezvaluind cateva lucruri din culisele acestei rupturi.

Patronul campioanei Romaniei a recunoscut ca despartirea de Pedrazzini s-a produs pe fondul unei dorinte ale sale de a reduce salariile membriilor staffului tehnic. Becali le-a injumatatit tuturor oamenilor din staff salariile, lucru care l-a nemultumit pe cel care ocupa in acte functia de antrenor principal.

"Pedrazzini avea 4.000 euro pe luna, iar eu am vrut sa-i fac 2.000. Apoi, Radoi, care nu ia niciun ban, a zis sa impart banii pe care ii are el in contract, tuturor ceilalti antrenori.

Astfel, i-am zis lui Pedrazzini ca-i dau 2.700, ca atat venea, dar el n-a vrut.

Eu nu mai am rabdare pentru astfel de lucruri, eu vreau sa stau cu familia mea, sa fac alte lucruri, nu-mi mai arde mie de asa ceva", a spus Becali la Digisport.

Citeste si - Noul antrenor al Stelei e convins ca ia campionatul: "N-am nevoie nici de glorie, nici de bani"

Modifică setările cookies