Noul antrenor al Stelei e convins ca ia campionatul: "N-am nevoie nici de glorie, nici de bani" Prima mutare pregatita cu Radoi

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Septembrie 2015, 17:49

	Noul antrenor al Stelei e convins ca ia campionatul: "N-am nevoie nici de glorie, nici de bani" Prima mutare pregatita cu Radoi

Massimo Pedrazzini si-a dat demisia din functia de antrenor principal al Stelei azi, dupa ce Becali a decis sa taie la jumatate salariile staff-ului Stelei. 

Titi Dumitriu e noul antrenor din actele Stelei. Omul care ducea Steaua in grupele Ligii Campionilor in anii '90 va lucra cu Radoi, pe care l-a antrenat in 2005, cand a condus echipa in ultimele trei etape dupa inlocuirea lui Zenga. Dumitriu a castigat titlul atunci si asta le promite si acum fanilor Stelei. Becali mai face un transfer in urmatoarea perioada, un atacant, confirma Dumitriu.

"In momentul actual, clubul este intr-o situatia deranjanta. Nu s-a calificat mai departe in cupele europene, dar aici e si un avantaj. Avem timp sa construim in liniste o echipa competitiva pentru Champions League. Daca Steaua va fi campioana, dar eu spun ca Steaua nu are cum sa nu fie campioana.

Lotul este foarte bun, cu posturi dublate si cu jucatori de valori apropiate. Asa cum a spus si patronul echipei, mai trebuie un varf pentru ca lotul sa fie complet.

Eu n-am nevoie nici de glorie, nici de bani. Vin doar sa ajut Steaua si este o mare onoare ca am fost ales sa revin la club. Am fost facut pentru Steaua. Nu m-au interesat alte cluburi. Steaua e marea provocare, trebuie facuta o echipa competitiva. Repet, nu cred ca nu ia campionatul", a declarat Titi Dumitriu pentru ProSport.


"Am lucrat in cele trei etape de dupa plecarea lui Zenga. Am luat echipa, am facut 9 puncte din trei meciuri si am castigat campionatul. Oricum, eu sunt in club din 9 iulie, de cand am venit la centrul de copii, nu e ca si cum nu stiu ce se intampla in club", a spus inlocuitorul lui Pedrazzini.

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies