Cu Voluntari n-a fost in lot, acum e anuntat titular. Reghe schimba echipa dupa DEZASTRUL cu Voluntari. Ce solutii are

Cu Voluntari n-a fost in lot, acum e anuntat titular. Reghe schimba echipa dupa DEZASTRUL cu Voluntari. Ce solutii are

'Multi dintre ei trebuie sa-si schimbe atitudinea, altfel vor vedea meciurile din tribune!', avertiza Reghecampf dupa Voluntari 3-1 Steaua.

Reghe are de gand sa produca un soc in echipa de start chiar de la meciul cu CSMS Iasi, din weekend. Hamroun, suspendat nu va juca. Reghecampf il va inlocui aproape sigur cu Adi Popa, doar rezerva in meciul din Stefan cel Mare. Chipciu va trece in stanga, urmand ca Stanciu sa-si ocupe locul traditional in spatele varfului. Marica va fi pastrat printre titulari.

Din 11-le initial ies Bourceanu si Momcilovic. Ambii l-au nemultumit pe Reghe. Antrenorul va schimba cu Tosca in stanga, in timp ce pentru zona centrala inca se gandeste ce varianta sa aleaga. Gazeta Sporturilor scrie ca ghanezul Muniru, pastrat in afara lotului la meciul cu Voluntari, are cele mai mari sanse sa fie titular. Planul B il propune pe Bawab titular, in fata, la sustinerea lui Marica. Totul depinde insa si de varianta de sistem pe care o va prefera Reghecampf. Steaua a trecut prin 4-2-3-1 si 4-1-4-1 in startul anului, insa niciuna dintre solutii nu a convins pana acum.

Cum ar putea arata primul 11 al Stelei:
Nita - Enache, Varela, Tamas (Papp), Tosca - Pintilii, Muniru - Popa, Stanciu, Chipciu - Marica

Citeste si:Steauavoluntari
VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies